Aksjonsmåling og avtaleoppfølging

I Tindra er det mange ulike rapporter som skal hjelpe dere å følge med på deres kampanjer og følge opp avtaler som er registrert i systemet. Hvordan går de ulike aksjoner? (Se mer om Aksjoner)  Gav de mange nye navn, avtaler? Og hvordan går det med de nye avtalene? Kommer de i gang med innbetalingene sine? Har de lang levetid eller avsluttes mange av avtalene raskt? Kommer avtalene over på AvtaleGirotrekk?

Det er mange ulike standard rapporter innenfor dette område i tillegg til spesiallagde rapporter. Se hvilke rapporter du har tilgjengelig og hvilke rapporter du synes er mest nyttige.

Her er et eksempel på en rapport (A11) som kombinerer oppfølging av avtaler og aksjonsmåling:

Velg aksjonen du ønsker se på under «Kriterier» for å se nye avtaler, analysert på aksjon. Rapporten viser avtaler opprettet i et tidsrom, med tanke på om de har fullført AG-signering, og om de har begynt å betale.