Ny avtale.

Denne brukerveiledningen beskriver hvordan du oppretter nye avtaler. Det kan være en fordel og lese dokumentet «Beskrivelse av de ulike felt i avtaler» som en veiledning til hvordan du skal fylle inn og eventuelt redigere de ulike feltene i avtaler.  Tindra er laget slik at dere som organisasjon får tilpasset avtalemoduler som passer til deres avtaletype, derfor vil feltene som beskrives i denne veiledningen kunne variere noe fra hvordan det er satt opp hos dere. 

Ønsker du lese mer om avtaler og behandling av eksisterende avtaler klikk her.

Registrere en ny avtale.

(Eksempelbildene viser en giveravtale)

Merk det navnet du skal legge avtalen inn på. (Kolonne 1)
Merk den avtaletypen du skal opprette ny avtale for. (Kolonne 2)

Trykk på nedtrekksmenyen «Ny avtale for». (Kolonne 3)  Ny avtale for

 

Velg hva slags variant av denne avtaletypen du skal legge inn ved å klikke på den i lista. (Denne listen vil variere etter hvor mange og hvilke varianter dere som organisasjon har av hver avtaletype.)

Du får da opp en ny avtale, med forslagsverdier (forhåndsdefinert i samarbeid med rådgiver) på blant annet beløp og intervall/frekvens: avtale 2

Hvis alt er riktig, trykk Lagre
Evt. rediger inn det som er riktig informasjon, deretter trykk Lagre.