poststed-informasjon

Poststed-informasjon

Under Adminfanen finner dere informasjon om de ulike poststed som er registrert i basen deres. Her finner dere informasjon om hvor mange navn som er registrert i basen deres med det gjeldende postnummer og hvilket stedsnavn det har.

For å finne posted-informasjon må du ha tilgang til søk for dette (ta kontakt med Rådgiver om du vil legge til søk)

 

For å se eller endre beskrivelsen av gjeldende poststed klikk på «poststed-informasjon» i kolonne2. (Dere som abonnerer på Ajourhold eller postnummeroppdatering vil ikke ha behov for å vedlikeholde dette manuelt og det er lagt inn sperre slik at dere ikke får endret poststedsnavn.)

Når du endrer et stedsnavn på et eksisterende postnummer vil de adresser som allerede har dette postnummer registrert også få dette endret.

 

For å lage nytt poststed se beskrivelse her.

 

Vi har egne abonnementstjenester  for postnummeroppdatering og Ajourhold av adresser i basen. Ta kontakt med Rådgiver om dette er aktuelt for dere.

Postnummeroppdatering:

  • En variant der vi jevnlig legger inn /vedlikeholder Postens postnummertabell i databasen.
  • En annen variant der vi også vedlikeholder / splitter postnummer i forhold til gate/gatenummer/postboks. En større årlig jobb som tar høyde for mange detaljer som leveres fra Posten 1. oktober hvert år.

Ajourhold:

  • Ajourhold av adresser i samarbeid med tredjepart. Enten månedlig eller ukentlig. Det defineres hvilke navn som tas ut til vask og kriterier for vasken.