Søk (Navnefanen)

Søk (Navnefanen)

Med «søk» finner du alle giverne/interessentene, medlemmer, firma/organisasjoner osv. som allerede ligger registrert i databasen.

Vi har flere ulike søkemetoder. Les mer om noen av dem her: 

Fritekstsøk: søker i flere felt. Søkeresultatet lister de med best treff på dine søkekriterier. Rask søkemetode. Les mer om Fritekstsøk her.

Navnenummersøk: søker kun på navnenummerfeltet. Søkeresultatet lister treff navnenummer-sortert. Dette søket gir deg anledning til å søke etter flere navnenummer (kommaseparert eller «fra – til») ut fra en liste eller liknende. Les mer om Navnenummersøk her.

Kombinert søk: dette søket gir deg anledning til å sette opp hvilke kriterier/felt du ønsker søke på. F.eks alle navn med gyldig avtale, alle navn med innbetaling, alle navn med fødselsdato xxxx og mye mer. Søkeresultatet lister opp navn som er registrert i basen og oppfyller alle de kriterier du har satt opp. Du kan selv velge kriterier til et enkelt-søk eller lagre et sett med søkekriterier du ønsker å bruke gjentatte ganger. Les mer om kombinert søk her.

Gammelt standardsøk: søker i de feltene du krysser av for. Søkeresultatet lister treff navnenummer-sortert. Dette søket kan ta noe lenger tid enn «Fritekstsøk» hvis deres organisasjon har mange registrerte navn i basen. Les mer om Standardsøk her.