Innlogging

Du kan logge deg på i nettleser via https://tindra.profundo.no eller laste ned Tindra som selvstendig applikasjon på maskinen.  Applikasjonen anbefales hvis du ofte jobber på samme maskin, spesielt med tanke på utskrift fra Tindra og ved store produksjonsjobber. Klikk her for veiledning og installasjon: Installasjoner – oppdateringer.

Når du starter Tindra, vil du få opp et påloggingsvindu som spør etter brukernavn og mobilnummer:

innlogging mobil

(Nye brukere må bestilles hos ProFundo.)

  • Brukernavn er sammensatt av: <kundekode>.<navnenr> Kundekode er en kode basert på deres organisasjons navn. (Ta kontakt med ProFundo om du ikke vet hva denne koden er) Legg merke til at det er et punktum mellom kundekode og navnenummer eks: pf.1048
  • mobilnummeret:  Ditt eget mobilnummer.
  • Tindra vil huske innloggings-informasjonen din, så neste gang vil det være forhåndsutfylt når du starter Tindra på samme maskinen.

Når du klikker «Fortsett» vil du få tilsendt en engangskode på SMS som du bruker for å fullføre innloggingen:

innlogging sikkerhetskode mobil