Kategoriarkiv: Fane: Navn

Ny avtale.

Denne brukerveiledningen beskriver hvordan du oppretter nye avtaler. Det kan være en fordel og lese dokumentet «Beskrivelse av de ulike felt i avtaler» som en veiledning til hvordan du skal fylle inn og eventuelt redigere de ulike feltene i avtaler.  Tindra er laget slik at dere som organisasjon får tilpasset avtalemoduler som passer til deres avtaletype, derfor vil feltene som beskrives i denne veiledningen kunne variere noe fra hvordan det er satt opp hos dere.  Fortsett å lese Ny avtale.

Innbetaling knyttet til utsendt giro/faktura

Innbetaling knyttet til utsendt giro/faktura

Brukes hvis det er en innbetaling det har vært en utsendelse for, eks. fast givertjeneste, medlemsgiro, abonnementsgiro, fakturaer. Viktig! Knyttes ikke innbetalingen til fakturaen som innbetalingen var ment for vil fakturaen fortsatt stå som ubetalt. Det samme gjelder evt. avtaler/medlemskap og abonnement, hvis ikke innbetalingen knyttes til dette står de som ubetalte.

Den brukes også til ikke avtale-knyttede utsendelser. Eks: DM, bladgiro, etc. For at statistikk skal bli riktig er det avgjørende at innbetalingen registreres på riktig utsendelse.

Fortsett å lese Innbetaling knyttet til utsendt giro/faktura

Knytte innbetaling til avtale.

Når en innbetaling gjelder for avtale er det viktig at det matches mot denne avtalen og riktig periode. Dette er viktig for at avtalestatistikker, abonnement-  og medlems-perioder blir riktige og at de ikke dukker opp i evt. purrerutiner. Hvis det ikke finnes en utsendelse (giro/faktura) for denne innbetalingen, men du likevel ønsker å knytte innbetalingen til en avtale, bruker du denne fanen. Fortsett å lese Knytte innbetaling til avtale.