Kategoriarkiv: Fane: Rapporter og massebehandling

Regnskapsrapporter

I Tindra har vi mange ulike regnskapsrapporter. Hvilke rapporter dere har tilgjengelig defineres i samarbeid med rådgiver i ProFundo. Noen rapporter skal kunne overføre filer til andre regnskapssystemer. (Ta kontakt med rådgiver om deres regnskapsrapporter ikke gir dere den informasjonen dere ønsker.)

Denne veiledningen beskriver noen standard regnskapsrapporter.

  • Regnskapsrapport R06
  • Avstemming – ballanse R08
  • Avstemming – resultatkonto R09

Fortsett å lese Regnskapsrapporter

Inntektsmåling for analyseformål

I Tindra er det mange ulike rapporter som skal hjelpe dere å følge med på inntekter for å kunne legge gode strategier for videre arbeid. Vi har egne rapporter for regnskap men i denne veiledningen skal vi se litt på de rapporter som viser inntekter for analyseformål. Hvordan går det med de ulike produktene? Hvilke prosjekter er mest lønnsomme og hvordan er inntektene sammenliknet med samme periode tidligere år?

Fortsett å lese Inntektsmåling for analyseformål

Aksjonsmåling og avtaleoppfølging

I Tindra er det mange ulike rapporter som skal hjelpe dere å følge med på deres kampanjer og følge opp avtaler som er registrert i systemet. Hvordan går de ulike aksjoner? (Se mer om Aksjoner)  Gav de mange nye navn, avtaler? Og hvordan går det med de nye avtalene? Kommer de i gang med innbetalingene sine? Har de lang levetid eller avsluttes mange av avtalene raskt? Kommer avtalene over på AvtaleGirotrekk? Fortsett å lese Aksjonsmåling og avtaleoppfølging